KHL

KHL: Spartak Moskova – SKA Pietari

Vihje: SKA Pietari Kerroin: 1,98 Alkaa: 30.1. klo 16:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

SKA Pietari matkustaa KHL:ssä lauantaina Moskovaan, jossa se saa vastaansa Spartakin. Matsi pääsee liikkeelle kello 16:00.

Spartakin viisi viimeisintä ottelua ovat tuoneet neljä tappiota ja vain yhden, jatkoajan päätteeksi Torpedosta tulleen 3-2-voiton. Onkin varmaa, ettei kotijoukkueen itseluottamus ole tänään millään tavalla tapissaan – ei ainakaan siihen tapaan, mitä SKA:n kaltaista nippua vastaan tulisi olla.

SKA ei ole esiintynyt yhtä majesteettisen ylivoimaisella tavalla kuin ehkä menneinä kausina on totuttu, mutta siitä huolimatta joukkue löytyy tutulta paikalta; Läntisen konferenssin kakkospaikalta CSKA:n takana.

Pietarilaisten kolme viimeisintä ottelua ovat päättyneet varsinaisen peliajan voittoon, ja viiden ottelun otanta nostaa voittojen saldon neljään.

Ei ole mitään syytä uskoa, etteikö SKA voittaisi tänään – ja vielä suuremmalla syyllä me uskomme ja toivomme sitä, kun tarjolla on lähes kakkosen kerrointa.