KHL

KHL: Spartak Moskova – TsSKA Moskova

Vihje: TsSKA Moskova Kerroin: 1.65 Alkaa: 29.10. klo 18:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

KHL:ssä pelataan torstaina yksi ottelu, mutta se on äärimmäisen kiinnostava Moskovan paikalliskamppailu Spartak Moskova-TsSKA Moskova.

Sarjakärki ei ole yllätettävissä

Spartak Moskovan alkukausi on sujunut ailahtelevissa merkeissä. 20 ottelun jälkeen pistesaldo osoittaa 20, joten ainakin tuloksellisesti riittää parannettavaa. Sen sijaan TsSKA Moskova löytyy odotetusti piikkipaikalta. Jälleen kerran KHL:n kovimmalla materiaalilla operoiva tähtisikermä luottaa tuttuihin vahvuuksiin, eli viisikkopeli on kunnossa ja puolustus on rautaa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen ja tuolloin TsSKA Moskova vei pisteet numeroin 5-4. Myös tällä kertaa samaan joukkueen voitto on enemmän kuin todennäköinen. Vaikka Spartak on hieman piristynyt viime viikkoina, niin TsSKA on vielä auttamatta liian kova pala.