Liiga

Liiga: Sport – Ässät

Vihje: Sport Kerroin: 2.40 Alkaa: 19.1. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigassa pelataan tänään neljän ottelun kierros. Vaasassa Sport ja Ässät ottavat mittaa toisistaan. Otteluun löytyy pelattavaa kotijoukkueen kertoimista.

Kotijoukkueen voittoa lapulle Vaasaan

Sport lähtee illan otteluun pienoisena ennakkosuosikkina, eikä suotta – se on vakuuttanut tällä kaudella hieman enemmän kuin vierasjoukkue Ässät.

Joukkueiden välillä ei ole materiaalieroa juurikaan. Voi olla, että illan kotijoukkue Sportilla on napsun tai pari vahvempi materiaali, mutta suurista eroista ei voida puhua. Sport on tehnyt kauden aikana muutaman täsmähankinnan, kun taas Ässät on menettänyt mm. NHL-apunsa.

Joukkueiden viretila on tällä hetkellä melko samanlainen. Sport on saanut edellisestä viidestä ottelustaan seitsemän pistettä, Ässät taas kahdeksan. Sport on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, vierasjoukkue sen sijaan on hävinnyt edellisen ottelunsa.

Sportin kertoimet illan otteluun ovat houkuttelevia. Kotietu tarjoaa hieman lisää hyvää Sportin puolelle ja niinpä Coolbetin tarjoama 2.40 tuntuu kotijoukkueelle ylikertoimelta. Tämä kohde lähtee siis vetoliuskalle.

Otteluun Kärpät – KalPa löydät vihjeen täältä.