Liiga

Liiga: Sport – Ässät

Vihje: Sport Kerroin: 2.08 Alkaa: 28.12. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Liigassa pelataan maanantaina kolme ottelua. Vaasassa Sport saa vieraita Porista, kun Ässät saapuu vierailulle Vaasaan.

Sport nappaa kotivoiton, Ässät jää joulutauon jälkeen pisteittä

Sport saa vieraita Porista joulutauon jälkeisessä ottelussa. Ennen taukoa Sport pääsi hyvään vireeseen ja se onnistui voittamaan kolme viimeisintä otteluaan. Vierasjoukkue Ässillä trendi oli taas päinvastainen, porilaiset jäivät tauolle neljän ottelun tappioputkessa.

Kummankin joukkueen edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo tovin verran aikaa. Sport pelasi edellisen ottelunsa joulukuun ensimmäinen päivä kun taas porilaisten edellinen ottelu pelattiin 2.12.

Sport on materiaaliltaan laadukas joukkue. Se teki ennen joulutaukoa muutamia täsmähankintoja, jotka näyttivät tasonsa jo ennen taukoa. Joukkueet ovat runkosarjassa peräkkäisillä sijoilla, Ässät on sijalla 10 ja illan kotijoukkue sijalla 11. Pelejä Sportilla on neljä vähemmän kuin illan vierasjoukkueella, pisteissä ero on kaksi pistettä.

Lapulle Vaasan iltaan lyödään kotivoittoa Unibetiltä markkinoiden korkeimmalla kertoimella 2.08.