Liiga

Liiga: Sport-Ilves

Vihje: Ilves Kerroin: 1,70 Alkaa: 14.11. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Sport pääsi perjantaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotiyleisönsä eteen, mutta tuloksena oli tappio Kärpille. Myös lauantaista saattaa muodostua vaasalaisille synkkä.

Mistään helpoimmasta päästä Sportin ensimmäiset kotipelit eivät totta tosiaan ole, sillä ensin se sai vastaansa Kärpät ja tänään vastaan astelee Ilves, joka hakee jo viidettä perättäistä varsinaisen peliajan voittoaan.

Sport tahkosi Kärppien kanssa perjantaina ainakin numerollisesti kelvollisen pelin, sillä kivikova oululaisnippu poistu kaukalosta 3-2-voittoa rikkaampana.

Ilves puolestaan kohtasi Tampereen hegemoniaottelussa Tapparan, ja onnistuikin nappaamaan tuosta matsista 5-4-voiton.

Fakta tänään on se, että Ilves on lentonsa takia jopa Kärppiä kovempi vastus. Ilves ja Sport ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, ja molemmat ottelut pelattiin luonnollisesti Tampereella.

Ensimmäisessä Sport yllätti lukemin 2-4, mutta toisessa ottelussa nähtiin ehkä se realistisempi tulos, kun Ilves höykytti Sportia 6-1. Tästä jälkimmäisestä kohtaamisesta on aikaa tasan kaksi viikkoa.

Ei ole mitään syyt olettaa, etteikö Ilves jatkaisi voittoputkeaan Sportin kustannuksella. Vierasvoittoa siis lapulle.