Liiga

Liiga: Sport – JYP

Vihje: JYP +0,5 maalia Kerroin: 1.85 Alkaa: 26.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

Liigassa pelataan tänään yksi ottelu. Sport saa vieraita Jyväskylästä, kun JYP saapuu mittaamaan vaasalaisten kotikuntoa.

Sport ei nappaa vieläkään täyttä pistepottia kotonaan, JYP pilaa vaasalaisten illan

Sport ja JYP ottavat mittaa toisistaan Vaasan torstai-illassa ainoassa liigaottelussa. Sport ei ole voittanut tällä kaudella kotonaan vielä peliäkään. Vaasalaiset ovat pelanneet kotiyleisönsä edessä neljä kertaa ja mukaan on tarttunut vain yksi piste.

Myöskään illan vierasjoukkueella ei ole sen kummemmin kulkenut. JYP lähtee otteluun neljän ottelun tappioputkessa. Kotijoukkue Sportin tappioputki ennen illan ottelua on seitsemän ottelua.

Illan otteluun Sport on markkinalla arvostettu melko suureksi, yli 50% ennakkosuosikiksi. Tätä on kuitenkin vaikea allekirjoittaa. Vastakkain Vaasan illassa on kaksi heikosti pelannutta joukkuetta, joista vierasjoukkueella on laadukkaampi materiaali. Kotiedustakaan ei voida sen kummemmin puhua, kun ottaa huomioon Sportin kotisaldon tältä kaudelta.

Sportin yliarviointi kertoimissa toki kelpaa, sillä JYPin kertoimista löytyy hyvin etua. Pinnacle antaa kohteelle JYP +0,5 maalia kertoimen 1.85, joka kelpaa oikein hyvin peleihin. Myös Coolbetin tarjoama 3.35 JYPin suorasta voitosta on kokeilemisen arvoinen. Coolbetin kerroin on jutun kirjoitushetkellä markkinoiden korkein.