Liiga

Liiga: Sport – Kärpät

Vihje: Kärpät ML Kerroin: 1,80 Alkaa: 17.11. klo 18:30
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Liiga palaa pätkittäin maajoukkuetauolta ja keskiviikon ohjelmassa on kaksi ottelua. Me keskitymme Sportin ja Kärppien kohtaamiseen.

Sport – Kärpät

Maajoukkuetauko on tosiaan takana, ja molempien joukkueiden viimeisimmästä Liiga-matsista on ehtinyt vierähtää jo 11 päivää.

Kärpät ehti ennen taukoa nousemaan tasolle, jota siltä sopiikin odottaa. Tällä hetkellä voittoputki on kolmen ottelun mittainen ja viimeiseen viiteen otteluunkin mahtuu neljä voittoa. Sarjasijoituskin on jo kohtentunut kolmanneksi.

Siinä missä oululaiset ovat tulleet ylöspäin, on Sportin trendi ollut laskeva. Kärkisijoilla keikkunut vaasalaisryhmä on nyt pudonnut jo sijalle seitsemän.

Mistään katastrofista ei toki voida puhua, sillä onhan tappioiden joukkoon mahtunut myös maukkaita voittoja.

Kärppien voitosta tarjotaan illalle kuitenkin niin mukavaa kerrointa, että sitä ei lähdetä ohittamaan. Selvästi laadukkaammalla materiaalilla operoivan vierasjoukkueen tulisi voitto kairata: Kärppien ML-voittoa lapulle!