Liiga

Liiga: Sport – KooKoo

Vihje: Yli 4,5 maalia Kerroin: 1,77 Alkaa: 19.11. klo 18:30
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Liigan torstai-illan ainoa ottelu pelataan Vaasassa, jossa Sport jatkaa kotiotteluiden sarjaansa. Vieraaksi saapuu tällä kertaa KooKoo.

Sport pelasi kauden ensimmäisen kotiottelunsa viime viikolla, ja tuolloin Kärpät haki voiton lukemin 3-2. Tämän jälkeen edessä oli todellinen nöyryytys, kun Ilves kävi nappaamassa kolme pistettä matkaansa 6-0-voitolla.

Samanlaista nöyryytystä oli jo tulossa Tapparalta, mutta päätöserässä Sport heräsi pelaamaan, nousi kolmen maalin takaa 5-5-tasatilanteeseen ja taipui lopulta vasta voittolaukausten jälkeen.

Maalintekovoimaa joukkueestakin siis löytyy, ja tänään osumia voisi olla luvassa, kun vieraaksi saapuu Ilvekselle keskiviikkona 6-1-lukemin hävinnyt KooKoo.

Ilmassa leijuu jälleen vahvasti runsasmaalisen ottelun tuoksu, joten sitä vasten peilaten Coolbetin tarjoama kerroin 1,77 vaikuttaa todella hyvältä, kun puhutaan yli 4,5:n maalin kohteesta. Huonolta ei myöskään vaikuta yli 5,5 maalia, kun kerroin on niinkin massiivinen kuin 2,40.