Liiga

Liiga: Sport – Pelicans

Vihje: Pelicans Kerroin: 2,32 Alkaa: 28.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Sport – Pelicans nousee lauantain liigakierrokselta esiin varsin mielenkiintoisena kohtaamisena, sillä onhan vierasjoukkue yltynyt hurjaan lentoon.

Sportista ei aivan samaa voi sanoa, sillä joukkue matkasi 7 ottelun tappioputkessa ennen kuin se torstain matsissa onnistui nappaamaan JYPistä 3-2-voiton. Mihinkään suurempiin hurraa-huutoihin tämän suorituksen myötä ei kuitenkaan kannata yltyä, sillä onhan myös JYP suorittanut umpisurkeasti.

Pelicans puolestaan liitelee tällä hetkellä peräti viiden ottelun voittoputkessa, ja viimeiseen 11 otteluun mahtuu hurjat 10 voittoa. Voidaankin täysin varauksetta todeta, että lahtelaisryhmä on ollut koko sesongin iloisin yllättäjä.

Pelicansin voitosta saa yli 2,30:n kerrointa, joten se napataan enemmän kuin mielihyvin lapulle.

Myös Pelicans -1,5 houkuttelee huomattavan paljon yli kolmosen kertoimellaan. Lisäksi Pelicansin maalimääräkertoimista löydät varmasti itsellesi sopivan lapuntäytteen (o2,5 / o3,5).