Liiga

Liiga: Sport – Tappara

Vihje: Tappara Kerroin: 1,91 Alkaa: 1.12. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
jääkiekko lätkä vetovihjeet 2

Sport – Tappara kuuluu joulukuun ensimmäisen päivän ohjelmaan. Vierasjoukkue lähtee otteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina.

Sportin otteet eivät missään tapauksessa ole vakuuttaneet, sillä vaikka viime viikonloppu toikin kaksi niukkaa voittoa, näitä matseja oli edeltänyt 7 ottelun tappioputki.

3-2-voitto JYPistä ja samoin numeroin rankkarikisan jälkeen tullut voitto Pelicansista eivät varmastikaan vakuuta mitään tahoa niin paljoa, että vaasalaisten pelin voitaisiin sanoa löytyneen.

Tappara puolestaan osoitti todellisen voimannäytön viikonloppuna, sillä se kaatoi ensiksi kivikovan Lukon 5-2, minkä jälkeen se kävi hakemassa Kärpistä 4-1-voiton.

Kolmen pisteen voitto on ainoa, mitä voimme odottaa tänään, kun vastaan asettuu Sport. NordicBetin tarjoama yli 1,90:n kerroin kelpaakin siis todella mainiosti lapulle.

Jos vieläkin suurempaa kerrointa haluaa lähteä hakemaan, niin Tapparan yli 3,5 maalia saattaa hyvinkin osua Vaasan illassa.