Liiga

Liiga: Sport – Tappara

Vihje: Tappara Kerroin: 2.05 Alkaa: 2.2. klo 18:30
Jukurit - JYP KHL Sport - Tappara Venäjä - USA liiga jukurit - saipa jääkiekko tuto - fps lätkä vetovihjeet 11

Liigassa pelataan tänään kuusi ottelua. Vihjeen otteluun Pelicans – KalPa löydät täältä. Tämä artikkeli käsittelee ottelua Sport – Tappara.

Joko tänään, Tappara?

Sport on ollut Tapparalle tällä kaudella todella vaikea vastustaja. Illan kohtaaminen on näiden joukkueiden välillä tämän kauden viides ja voitot ovat Sportin hyväksi 3-1. Tappara ei ole onnistunut voittamaan Sportia tällä kaudella vielä kertaakaan varsinaisella peliajalla.

Tänään tähän saatetaan hyvinkin saada muutos. Tappara on parantanut otteitaan ja se lähteekin otteluun neljän ottelun voittoputkessa, kaikki voitot ovat tulleet varsinaisella peliajalla. Sport sen sijaan lähtee otteluun tappio niskassaan viikonlopulta, kun KalPa oli Kuopiossa jatkoajan jälkeen parempi lukemin 1-0. Edellisestä viidestä ottelustaan vaasalaisjoukkue on voittanut kaksi.

Kun huomioi sen, että Sport ei ole ollut tällä kaudella kotonaan erityisen hyvä ja vastaan luistelee materiaaliltaan laadukkaampi joukkue, on Tappara otettava yli kahden kertoimilla peleihin. Coolbet tarjoaa vierasjoukkueen voitolle kerrointa 2.05 joka poimitaan ilomielin talteen.