Liiga

Liiga: Sport – Tappara

Vihje: Yli 4,5 maalia Kerroin: 1,76 Alkaa: 17.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Jukurit - JYP KHL Sport - Tappara Venäjä - USA liiga jukurit - saipa jääkiekko tuto - fps lätkä vetovihjeet 11

Surkeasti suorittanut Sport isännöi kauden kolmannessa kotiottelussaan Tapparaa, joka sekin tahollaan on ollut pelinsä kanssa pahoissa vaikeuksissa.

Kun Sport ja Tappara kohtaavat, pitäisi lopputuloksen olla varsin selviö ja sarjapisteiden odottaisi matkaavan Tampereelle.

Tappara on kuitenkin ollut pelinsä kanssa pahasti hukassa ja joukkue on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan tasan yhden – ja senkin jatkoajalla. Toki vierasvoitto on yhä se todennäköisin skenaario, mutta epävarmuuden pilviä leijailee kirvesrintojen pelaamisen yllä liikaa.

Katseet onkin sopivaa kääntää joukkueiden maalimääriin, sillä Sportin kolmessa viimeisessä matsissa maaleja on tehtailtu varsinaisella peliajalla 18, ja Tapparalla peräti 19.

Maalimääristä tarjottavat kertoimet ovat tätä faktaa vasten tarkisteltuna todella kelvollisia, sillä kyllähän me kaikki sen tiedämme, että varsinkin Tapparan riveistä tulivoimaa löytyy yllin kyllin.

NordicBetiltä saa yli 4,5 maalille kertoimen 1,76 – ja yli 5,5 voi sekin olla kokeilemisen arvoinen kertoimella 2,52.