Jalkapallo

Suomen Cup: FC Lahti – KuPS

Vihje: FC Lahti +1,25 maalia Kerroin: 1.88 31.8. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | PinBet Malta Ltd on MGA:n lisensoima MGA/B2C/290/2015
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Jalkapallon Suomen Cupissa on edessä välierävaihe, eli jäljellä on neljä parasta joukkuetta. Lahdessa toisensa kohtaavat FC Lahti ja KuPS.

FC Lahti – KuPS

Veikkausliigassa Lahti ja KuPS ovat hyvin erilaisissa asemissa. KuPS on sarjan piikkipaikalla, kun taas Lahti majailee toiseksi viimeisenä. Cupin ottelu on kuitenkin aina cupin ottelu, jossa ei ole mitään väliä Veikkausliigan sarjataulukolla.

Lahdelle illan ottelu on yksi koko kauden tärkeimmistä. Voitolla se nousee yhden ainoan voiton päähän Suomen Cupin voitosta ja paikasta europeleihin ensi kaudelle. Europaikasta Veikkausliigan kautta sen ei tarvitse haaveilla. Toisessa välierässä vastakkain ovat FC Inter ja HIFK, eli finaalivastustaja ei olisi lähtökohtaisesti ainakaan yhtään välierävastustajaa kovempi.

KuPSille ottelu on myös tärkeä. Sen peli on ailahdellut eurokiireiden jälkeen, eikä Simo Valakarin ryhmä ole yltänyt hetkeen parhaimpaansa. Lahti -ottelu on sille oiva mahdollisuus saada peli takaisin raiteilleen. Tasaisessa Veikkausliigan kärkipäässä, jossa mestaruudesta taistelevat HJK, KuPS ja Honka ei suora europaikkakaan ole kuopiolaisille kirkossa kuulutettua, joten Suomen Cupin voitto on taatusti Valakarin joukkueella tärkeä prioriteetti.

KuPS on illan otteluun ilman muuta selkeä ennakkosuosikki. Lahti ei ole kuitenkaan kotinurmellaan niin suuri altavastaaja, kuin markkina antaa ymmärtää. Vaikka KuPS on aiemmista otteluista Lahdessa kyennyt hakemaan kelpo tuloksia, on FC Lahti ollut sille paha vastustaja viime vuosien aikana. Mikään läpihuutojuttu ei tämän illan peli todellakaan kuopiolaisille ole ja Lahdelle löytyy tasoituksella oikein pelattavia kertoimia.

Lapulle lähteekin FC Lahti +1,25 maalia, jolloin panos puolittuu kohteiden +1,0 ja +1,5 välille. Toisin sanoen, jos ottelu päättyy tasan tai Lahden voittoon, osuu veto kokonaan. Jos Lahti häviää tasan maalilla, veto osuu puoliksi. KuPSin yli kahden maalin voitoilla veto häviää.

Ottelu FC Lahti – KuPS alkaa kello 18:30 ja ottelu on katsottavissa Ruutu+ -palvelusta.