Koripallo

Koripallon olympiakarsinta: Suomi – Bahama | 2.7. klo 18:30

Vihje: Oliver Nkamhoua yli 9,5 pistettä Kerroin: 1.90 2.7. klo 18:30
olympiakarsinta Brooklyn Nets - Miami Heat Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans Koripallo NBA vetovihjeet

Koripallon olympiakarsinta käynnistyy Suomen osalta tiistaina, kun vastaan asettuu Bahama. Tässä pelivalinta otteluun!

 

Suomi – Bahama

Bahama lähtee suosikkina otteluun Susijengiä vastaan, sillä Suomi joutuu antamaan järkyttävän määrä tasoitusta, kun Lauri Markkanen on sivussa ottelussa loukkaantumisen vuoksi. Suomen osalta katseet kääntyvätkin nyt Olivier Nkamhouan suuntaan, sillä miehen pitäisi pystyä tekemään ihmetekoja. Ainakin Latviaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa Nkamhoua oli iskussa, koska tilastoihin merkattiin peräti 21 pistettä.

Epicbet ei kertoimissa luota aivan vastaavanlaiseen tykitykseen, sillä Bahamaa vastaan Nkamhouan raja on 9,5 pistettä. Yli 9,5 pistettä saa Epicbetilla kertoimen 1.90. Myös Alexander Madsenin raja on vastaavassa määrässä, mutta ylitystä pidetään hieman todennäköisempänä, koska kerroin on 1.85.

Epicbet tarjoaa pelaajaerikoiset myös levypalloihin ja syöttöihin, joten pystyt veikkaamaan pisteiden lisäksi myös sitä, miten yksittäiset pelaajat suoriutuvat näissä tilastoriveissä.

Ottelun kertoimissa Bahama on arvioitu suureksi suosikiksi, sillä Susijengin voitosta saa kertoimeksi 3.00, kun taas Bahaman voitosta saa kertoimeksi 1.30.

Ottelun kertoimiin pääset TÄSTÄ!