Jääkiekko

U20: Suomi – Ruotsi

Vihje: Ruotsi Kerroin: 1.96 Alkaa: 2.1. klo 22:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Puolivälierävaihe alkaa Nuorten U20 MM-kisoissa. Tämän illan toisessa puolivälieräottelussa vastakkain ovat Suomi ja Ruotsi.

Kipeää se tekee, mutta Ruotsin kelkkaan on puolivälierässä hypättävä

Tänään kello 22:30 alkaa Nuorten U20 MM-kisoissa puolivälieräottelu, jossa toisensa kohtaavat Suomi ja Ruotsi. Ottelun ilmaiseksi TV-vastaanottimiin tuo TV5.

Aloitetaan tämän tulevan vedon pohjustus faktalla: Ruotsilla on kovempi materiaali kuin Suomella. Toisin sanoin Ruotsi on laadukkaampi joukkue kuin Suomi.

Toinen fakta: Nuoret Leijonat ovat esiintyneet hieman paremmin kuin Ruotsi kisoissa. Tai näin sanovat tulokset. On kuitenkin huomattava se, että Suomella on ollut vastassaan lähtökohtaisesti hieman helpommat vastustajat kuin Ruotsilla. Suomen alkulohkon ainut todellinen testi oli Kanadaa vastaan, Ruotsi sen sijaan on kohdannut kisoissa jo sekä Venäjän että Yhdysvallat.

Kertoimet puolivälieräparien ratkettua liikkuneet todella paljon. Ruotsin suora voitto aukesi yli kahden kertoimilla, se putosi jossain vaiheessa 1.7-alkuiseksi ja nyt se on jälleen lähes kahden luokkaa. Niin kipeältä kuin se tuntuukin sanoa, ovat Ruotsin kertoimet tällä hetkellä hyvinkin pelattavissa. Mm. Coolbet tarjoaa Ruotsin suoralle voitolle kertoimen 1.96, joka kelpaa mainiosti peleihin, onhan se melko selkeä ylikerroin. Ruotsin voitosta saataville kertoimille ”kipurajana” toimii 1.90.