Jääkiekko

U20: Suomi – Slovakia

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 2.17 Alkaa: 30.12. klo 21:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Virtual Digital Services Limited on MGA:n lisensoima MGA/CRP/543/2018
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Nuorten U20 MM-kisoissa pelataan kolme ottelua. Kisapäivän ensimmäisessä ottelussa vastakkain ovat Suomi ja Slovakia.

Suomi hoitaa voiton tyylillä kotiin, Slovakia jää pisteittä

Suomi saa turnauksen neljännessä ottelussaan vastaansa Slovakian. Vaikka Suomen alkulohkon yksi pääpeleistä häämöttää vasta parin päivän päässä, pitäisi Slovakia hoidella ensin alta pois kunnialla.

Vaikka Nuoret Leijonat on kohdannut turnauksessa selkeästi itseään heikompia maita, ei se ole pahemmin maaleilla mässäillyt. Vajaamiehisen Saksan verkkoon Suomi teki viisi maalia, Sveitsin maaliin Suomi osui neljästi – näistäkin maaleista peräti kolme tuli ylivoimalla.

Myöskään Slovakian peleissä ei liiemmin ole maaleilla mässäilty. Ensimmäisessä ottelussa Saksaa vastaan Slovakia osui kerran jättäen Saksan nollille, Kanadaa vastaan maalimäärät pysyivät myös maltillisena ottelun päättyessä isäntämaalle 3-1 ja Saksaa vastaan nähtiin yhteensä seitsemän maalia Slovakian hävitessä jatkoajalla lukemin 4-3.

Slovakian hyökkäyskalusto ei varsinaisesti häikäise laadullaan. Se jäänee Suomea vastaan illalla joko maaleitta tai sitten se onnistuu kerran maalinteossa. Suomi taas odottelee jo Kanada-ottelua, joten Slovakia ei saa vastaansa yhtä nälkäistä nuorta leijonalaumaa, kuin jos nämä ottelut pelattaisiin esimerkiksi päinvastaisessa järjestyksessä keskenään.

Illan otteluun Suomi – Slovakia underit ovat oivia pelivalintoja. Nuoret Leijonat osuu 3-5 kertaa, Slovakia 0-1 kertaa. 888sport antaa kohteelle alle 5,5 maalia kertoimen 2.17, joka otetaan peleihin. 5,5 maalia on hyvä raja ja sen ylittyminen on noin 50 pinnan luokkaa. Täten tämä underille saatava kerroin on selkeä ylikerroin ja kelpaa myös peleihin.