EM-kisat

EM-kisat: Suomi – Venäjä

Vihje: Alle 2,5 maalia Kerroin: 1,62 Alkaa: 16.6. klo 16:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Ranska - Puola Bayern München - Barcelona Ajax - Rangers Dinamo Zagreb - Chelsea Dortmund - Hoffenheim Milsami - KuPS Villarreal - Liverpool Manchester United - Chelsea FC Lahti - KuPS Atletico Madrid - Manchester City Rayo Vallecano - Valencia Den Haag - Telstar Lille - Chelsea AC Milan - Inter Milan Norwich - Crystal Palace Brentford - Manchester United Valioliiga

Klo 16:00 tärähtää, kun Huuhkajat iskee Venäjän kimppuun Pietarissa. Ilmassa on avausottelun ikävistä tapahtumista huolimatta suuren urheilujuhlan tuntua.

Kiistaton fakta on se, että Suomi lähtee otteluun selvänä altavastaajana, mistä kielii myös yli 6,50:n tuntumaan kohonnut kerroin.

Toki Suomen voittoa voi tunnepitoisena purkauksena lähteä hakemaan, mutta on vaikea nähdä, että Venäjä olisi kaadettavissa – siitäkin huolimatta, että Venäjä oli Belgiaa vastaan lauantaina jopa umpisurkea.

Markku Kanervan miehistölle kuitenkin riittää tasapeli sensaatiomaisen jatkopaikan varmistamiseen, joten eiköhän ottelussa nähdä jopa Tanska-otteluakin puolustusvoittoisempaa pelaamista.

Tämä tuskin siis tuo Huuhkajille juurikaan satunnaisia vastaiskuja enempiä tekopaikkoja, mutta taktiikan onnistuessa myös Venäjä jää vähille maaleille.

Underia painetaan siis tämän matsin osalta lapulle!