Jalkapallo

Superettan: Västerås SK – Landskrona

Vihje: Landskrona Kerroin: 2,75 01.08. klo 18:00
Valioliiga

Ruotsin Superettan tarjoilee sunnuntain pelivalinnan. Tällä kertaa katseet käännetään Västeråsin ja Landskronan väliseen otteluun.

Nappaa 10 € ilmaisveto Golfin The Open -turnaukseen!

Västerås SK – Landskrona

Kotijoukkue Västerås kohtaa tänään kotikentällään Landskronan. Västeråsin alkukausi on ollut haastava, sillä joukkue löytyy Superettanin sarjataulukon 12 sijalta. Vierasjoukkue Landskronan meno on ollut puolestaan vakuuttavaa ja joukkue onkin 13 ottelukierroksen jälkeen sarjan kärkipaikalla.

Västerås on onnistunut nappaamaan viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden pisteen. Västeråsin maaliero edellä mainituissa otteluissa on murheellinen 2-11. Västerås on päästänyt kahdessa edellisessä ottelussa peräti kahdeksan maalia, joten voitanee todeta, että kunto ei ole ainakaan parantanut viime viikkojen aikana.

Vierasjoukkue Landskrona on ansaitusti Superettanin kuntopuntarin kärkijoukkue, sillä Landskrona liitelee viiden ottelun voittoputkessa komealla 14-4 maalierolla.

Vierasjoukkueen voitolle tarjotaan Coolbetilla komeaa 2,75 kerrointa ja me iskemme siihen kiinni sunnuntain ensimmäisessä vetovihjeessä.

Klikkaa Vetovihjeet seurantaan myös Facebookissa, Instagramissa sekä Twitterissä.