Pesäpallo

Superpesis: Hamina – Koskenkorva

Vihje: Koskenkorvan Urheilijat Kerroin: 1.80 7.9. klo 16:30
Hamina - Koskenkorva Alajärvi

Miesten Superpesiksen karsinnat jatkuvat keskiviikkona, kun Hamina ja Koskenkorva kohtaavat toisensa vallikentällä. 

Hamina – Koskenkorva

Puhutaanko hetki pesiskauden parhaasta kohteesta? No ehkä ei ihan siihen asti ylletä tällä kertaa, mutta kerrassaan mainio kohde on kuitenkin Haminan vallikentälle tarjolla, kun Superpesiksen karsinnat HP:n ja Koskenkorvan Urheilijoiden välillä jatkuvat.

Hamina onnistui ryöstöretkellään avausottelussa ja nappasi kotiedun Kossulta itselleen. Joku sanoisi Haminan olleen ottelussa parempi, joku taas saattaisi osuvammin muotoilla Koskenkorvan olleen ottelussa paljon huonompi.

Kossun heikkoutta avausottelussa selittää pitkälti pelaamattomuus. Siinä missä Koskenkorva on saanut huilailla (lue: joutunut huilailemaan) on Hamina vääntänyt Alajärveä vastaan paikasta Superpesikseen. Avausottelussa nähtiinkin tiukasta ottelusarjasta sisuuntunut HP, jolla oli pelituntuma huipussaan.

Vaikka Hamina onnistuikin Kossun yllättämään avausottelussa, on Superpesiksessä tällä kaudella pelanneella Kossulla edelleen ennakkosuosikin viitta harteillaan. Koskenkorva on laadukkaampi joukkue materiaaliltaan, eikä sillä pitäisi perussuorituksella olla mitään hätää Haminan tasoista joukkuetta vastaan. Tänään Koskenkorvan kertoimeen on saatu mukavasti ilmaa, joka ei selity pelkästään Haminan kotiedulla, vaan mukana on ripaus ylireagointia avausotteluun.

Lapulle päästäänkin iskemään suoraa vierasvoittoa makoisalla kertoimella. Koskenkorvan suora voitto huitelee todennäköisyydeltään 59% tietämillä, eli yli 1.70 -tason kertoimet kelpaavat mainiosti peleille. Uskon, että Kossu tulee pistämään tänään statement -tason suorituksen pöytään ja vie molemmat jaksot nimiinsä varsin suvereenin esityksen päätteeksi.

Ottelu Hamina – Koskenkorva alkaa kello 16:30 ja ottelu on katsottavissa Ruutu+ -palvelusta.