Pesäpallo

Superpesis: Hyvinkää – Tampere

Vihje: Manse PP Kerroin: 2.00 5.9. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Hyvinkää - Tampere Kitee - Vimpeli Sotkamo - Kempele Sotkamon Jymy - Hyvinkään Tahko

Miesten Superpesiksessä haetaan Vimpelin Vedolle finaalivastustajaa. Maanantaina Hyvinkää ja Tampere kohtaavat toisensa Pihkalassa neljännessä välierässä, kun finaalipaikka on katkolla vierasjoukkue Manse PP:lle.

Hyvinkää – Tampere

Hyvinkään ja Tampereen välisessä välieräsarjassa tehdään paluu puolivälieriin ja Kiteen sekä Vimpelin väliseen sarjaan. Tuo sarja venyi neljänteen otteluun ja ennakkoon vahvempi joukkue Vimpeli kävi hakemassa puhtaan voiton Kiteeltä. Tänään asetelma on hyvin samanlainen.

Manse PP on ollut läpi sarjan Hyvinkään Tahkoa pelillisesti edellä. Myös sarjan toisessa, Hyvinkäällä pelatussa, ottelussa Tampere oli parempi, mutta Tahko käänsi ensimmäisen jakson itselleen Juha Niemen ja Juha Korhosen tehokkuuden ansiosta, toinen jakso kääntyi kotijoukkueelle Kalle-Tapio Huuskon yksittäisen lyönnin ansiosta.

Ottaen huomioon, että tuossakin Tahkon voittoon päättyneessä ottelussa kolmostilanteen menivät Mansen hyväksi 24-14, on hyvin erikoista, että Mansen vieraskerroin on jopa nousussa. Vierasjoukkueelle tarjoillaan jopa kahden pintaan olevia kertoimia, jotka todellakin kelpaavat noin 55 prosentin suosikille.

Hyvinkään ainoa mahdollisuus piilee avarassa kotikentässä. Tämän sarjan kolme ensimmäistä ottelua ovat jo osoittaneet sen, että Mansen tiivistä ulkopeliä vastaan Hyvinkää ei pysty takomaan yksittäisillä juoksuilla tarpeeksi pinnoja Tampereen kaatamiseen. Kolmannen ottelun tapaan yksittäinen lyönti voi kuitenkin nousta suureen arvoon. Tänään ei kuitenkaan Tahkolle ole enää lisäelämiä luvassa, vaan Manse hakee suoran voiton Pihkalasta ja etenee finaaleihin Vimpelin Vetoa vastaan. Lapulle painetaan Manse PP:n suoraa voittoa.

Ottelu Hyvinkää – Tampere alkaa kello 17:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu+ -palvelusta.