Pesäpallo

Superpesis: Imatran Pallo-Veikot – Hyvinkään Tahko

Vihje: Hyvinkään Tahko Kerroin: 1.85 25.7. klo 18:00
Imatra - Hyvinkää

Superpesiksessä pelataan tänään yksi ottelu, kun Supermaanantain ottelussa toisensa kohtaavat Imatra ja Hyvinkää. Lähdetään jatkamaan pesiksen voittoputkea yhdellä kohteella. 

Imatra – Hyvinkää

Tänään pesisväen katseet kiinnittyvät yhdelle paikkakunnalle, kun päivän ainoana Superpesis -otteluna nähdään Imatran Pallo-Veikkojen ja Hyvinkään Tahkon välinen kohtaaminen.

Viime kauden sensaatiojoukkueeksi noussut ja pudotuspeleissä mestarijoukkue Manse PP:n tiukille laittanut IPV ei ole tällä kaudella kyennyt samanlaisiin suorituksiin kuin viime kaudella. Se on tällä hetkellä kahdeksan pisteen päässä pudotuspeleistä ja se alkaa hiljalleen olla jo pakkovoiton edessä, mikäli pudotuspelit viime kauden tapaan kiinnostavat. Viimeistä kauttaan pelaava lajilegenda Toni Kohonen on ollut mailanvarressa hyvä iskien 26 juoksua, mutta tulitukea ei ole oikein ollut saatavilla.

Kovia panostuksia tähän kauteen muun muassa Juha Niemen muodossa tehnyt Hyvinkää sen sijaan on pelannut huomattavasti paremmin kuin tämän Supermaanantain kotijoukkue Imatra. Hyvinkää on sarjataulukossa viidentenä ja on tukevasti menossa kohti pudotuspelejä. Juha Niemi ja Juha Korhonen ovat jakaneet vastuuta kotiuttamisessa, kun Niemi on iskenyt taululle 64 täkyä ja Korhonen on säestänyt 32 lyödyllä juoksulla. Hyvinkään kärki on toiminut mainiosti Teemu Nurmion ja Jere Vikströmin johdolla.

Tämän illan otteluun lähdetään pelaamaan suoraa vierasvoittoa. Imatralle on luvassa lyöntikeliä, joka palvelee lyöntivoimaista vierasjoukkuetta. Kotijoukkueen ainoa mahdollisuus piilee ulkopelissä, sillä juoksukilpailuun ei kotijoukkueella resurssit tule tänä iltana riittämään. Hyvinkään vierasvoitolle on tarjolla mainiota kerrointa, joka kelpaa peleihin.

Ottelu Imatran Pallo-Veikot – Hyvinkään Tahko alkaa kello 18:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.