Pesäpallo

Superpesis: Joensuu – Vimpeli

Vihje: Vimpelin Veto Kerroin: 2.00 31.8. klo 17:00
Vimpeli - Joensuu

Miesten Superpesiksessä jatketaan välieriä. Joensuu ja Vimpeli kohtaavat toisensa Joensuussa toisessa välieräottelussa.

Joensuu – Vimpeli

Eilinen pesäpallovihje kaatui lopulta Haminan omiin virheisiin, mutta vetoon voi hudista huolimatta olla tyytyväinen. Arvio meni melko lailla nappiin, Alajärven pöljä päivä muutamassa sisävuorossa ja Haminan täydellinen oma hölmöily muutamassa tilanteessa maksoivat kuitenkin tällä kertaa tuon vedon.

Tänään lähdetään tekemään kuitenkin paluuta voittojen tielle tutulla kaavalla – lyömällä Vimpelin Vedon voittoa. Tällä kertaa vieraskentällä.

Ensimmäinen välieräottelu osoitti sen, että Vimpeli on todellakin valmis syksyn peleihin ja tähän sarjaan. Joensuu oli varmasti aivan yhtä valmiina, mutta Vimpelin rutiini ja muutamat erityisen laadukkaat sisävuorot riittivät kuitenkin selvään voittoon. Joensuu pääsee tänään kotiyleisönsä eteen, mutta tästä huolimatta runkosarjan voittaja Vimpeli on päivänselvä ennakkosuosikki.

Vimpeli sai kokoonpanoonsa välieriin mukaan Mikko Kanalan, joka täydensi erinomaisesti jo hyvässä mallissa olleen Vedon kokoonpanon. Nyt Vimpelin kokoonpanossa ei ole heikkoa kohtaa sisä- eikä ulkopelissä ja joukkue pystyy pyörittämään sisävuoroa käytännössä jokaisesta kohdasta yhdeksikköä.

Lapulle otteluun lyödään Vimpelin suoraa voittoa, jolle on tarjolla markkinalta erittäin maistuvaa kerrointa. Vimpelillä on vieläkin varaa parantaa ensimmäisestä ottelusta, kun taas Joensuulla ei ole varastossa potentiaalia vastata tähän. Karkeasti sanottuna, Joensuulle ei riittäisi edes ylisuorittaminen voittoon, jos Vimpelin Veto pelaa omalla tasollaan. Toisin sanoen Joensuu tarvitsisi edes yhteen otteluvoittoon koko sarjassa Vimpelin epäonnistumisen. Merkkejä tämmöisestä ei kuitenkaan ole näköpiirissä, joten ViVen ottaminen vetolapulle tapahtuu melko kivuttomasti.

Ottelu Joensuu – Vimpeli alkaa kello 17:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.