Pesäpallo

Superpesis: Joensuun Maila – Vimpelin Veto

Vihje: Joensuu/Tasapeli Kerroin: 1.78 22.7. klo 18:00
Kouvola II - Jyväskylän Lohi Manse PP - Pattijoki

Miesten Superpesiksestä napattiin torstaina tasapeli kiinni. Tänään perjantaina Joensuussa toisensa kohtaavat Joensuun Maila ja Vimpelin Veto. Otteluun pelattavaa löytyy altavastaajana otteluun lähtevän kotijoukkueen kautta.

Joensuun Maila – Vimpelin Veto

Superpesiksen kestomenestyjiin kuuluva Joensuun Maila lähtee perjantai-illan koitokseen kotistadionillaan altavastaajana, kun sarjakärki ViVe saapuu vierailulle. JoMa toki sarjakärkeä vastaan altavastaajana otteluun lähtee, mutta lähtökohdat huomioituna on sanottava, että kotijoukkueelle on tarjolla ihan tuntuvaakin ylikerrointa.

Vimpeli pelasi eilen vierasottelun Kiteellä, josta se jatkoi Itä-Suomen reissullaan Joensuuhun. Kotijoukkue Joensuu pelasi edellistä kertaa alkuviikosta, eli se pääsee otteluun hyvin levänneenä, kun taas ViVellä on rasitteena parina päivänä tapahtunut matkustelu sekä eilinen peli. Hellekeli varmasti myös tekee tehtävänsä, joten näen tässä kotijoukkueella selkeän lepoedun eilen pelannutta Vimpeliä vastaan.

Jos puhutaan joukkueiden laadusta ja suoritusvarmuudesta, on sarjakärki ViVe tässä omaa luokkaansa. Se ei koko kaudella ole jäänyt vielä kertaakaan pisteittä ja on tässä vaiheessa ehdottomasti mestarikandidaatti numero 1.

Vimpelin kovasta tuloskunnosta huolimatta illan otteluun on lähdettävä kotijoukkueen kautta. Joensuu on jäänyt tällä kaudella kahdesti pisteittä kotonaan enkä jaksa uskoa, että tänään nähtäisiin kolmatta kertaa. Kohteelle Joensuu/Tasapeli on tarjolla maukasta lähes 1.80 -tason kerrointa, johon tartutaan kiinni. Joensuun suora voitto tai ML eivät varsinaisesti kuitenkaan houkuttele, vaikka kertoimet näissä kohteissa ovatkin kovalla tasolla.

Ottelu Joensuun Maila – Vimpelin Veto alkaa kello 18:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.