Pesäpallo

Superpesis: Kitee – Vimpeli

Vihje: Vimpelin Veto Kerroin: 1,55 25.8. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Hyvinkää - Tampere Kitee - Vimpeli Sotkamo - Kempele Sotkamon Jymy - Hyvinkään Tahko

Torstaina Superpesiksessä jatkuvat puolivälierät. Kotijoukkue Kitee on selkä seinää vasten, kun runkosarjan voittanut Vimpeli saapuu rantakentälle neljännessä ottelussa.

Kitee – Vimpeli

Tämän torstain pesäpallovihje tukeutuu hyvin vahvasti yhteen olettamaan ja se on se, että Vimpeli ei Kiteetä vastaan pelattavassa sarjassa häviä enää jaksoakaan.

Sarja on ennen neljättä ottelua lukemissa 2-1 ennakkosuosikki Vimpelille. Kumpikin on voittanut kotikentillään pelatut ottelut. Kitee onnistui toisessa ottelussa nappaamaan ensimmäisen jakson sekä supervuoroparin nimiinsä ja näin ollen sekin on yhden kiinnityksen välieräpaikkaan napannut. Mielestäni markkinassa tähän Vimpelin pieneen kauneusvirheeseen on ylireagoitu ja näin ollen tänään Kiteelle päästään ennakkosuosikin kyytiin.

Vimpeli oli runkosarjassa ylivoimainen ykkönen ja mielestäni sen peli on ollut todella hyvin uomissaan myös alkaneissa pudotuspeleissä. Tappio Kiteellä oli ennakkosuosikille sopiva herääminen ja muistutus siihen, että runkosarjan otteluilla ei enää tässä vaiheessa kautta voiteta yhtään mitään, vaan nyt on pistettävä pelillisesti jälleen parasta pöytään.

Vimpelin kokoonpanosta on nostettava esille lukkari Teemu Kinnunen, joka pelaa elämänsä kautta. Kinnunen oli isossa roolissa Vimpelin runkosarjassa ulkopelin osalta, mutta nyt Kinnuselle on tarjolla roolia myös sisäpelissä numerolla viisi. Kiteen osalta paljon lepää Samu Vainikaisen leveillä harteilla niin sisä- kuin ulkopelinkin osalta.

Tähän otteluun lapulle lähtee kuitenkin Vimpelin Vedon suoraa vierasvoittoa kertoimella 1,55. Rajakertoimena tälle vedolle toimii 1,49, joten valueta on markkinalta saatavilla.

Kitee – Vimpeli alkaa kello 17:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelun kautta.