Pesäpallo

Superpesis: Manse PP – Hyvinkään Tahko

Vihje: Tasapeli/Hyvinkää Kerroin: 2.12 5.8. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Manse PP - Hyvinkää

Miesten Superpesiksessä pelataan tänään viisi kamppailua. Tampereella toisensa kohtaavat Manse PP ja Hyvinkää. Otteluun lähdetään kovavireisen vierasjoukkueen kelkkaan.

Manse PP – Hyvinkää

Tampereella nähdään tänään erittäin mielenkiintoinen kärkipään kamppailu, jossa Manse PP saa vieraakseen kovavireisen Hyvinkään Tahkon.

Edelliset kahdeksan otteluaan voittanut Hyvinkää on arvostettu markkinalla varsin suureksi altavastaajaksi, vaikka poissaoloja sillä ei ole. Tämähän ei suinkaan käy päinsä vaan tilanne on käytettävä hyväksi.

Manse PP on myös pelannut hyvin, mutta viime kauden tapaista flow-tilaa joukkue ei ole oikein missään vaiheessa kautta vielä löytänyt. Edellisestä viidestä ottelustaan se on voittanut kolme ja hävinnyt kaksi kovempaa otteluaan Kouvolaa ja Vimpeliä vastaan.

Hyvinkään otteluohjelma ei ole ollut kahdeksan ottelun voittoputken aikana mitenkään erityisen kova, mutta on kahdeksan voiton putkeen mahtunut voitto muun muassa Sotkamosta. Hyvinkää on pelannut koko kauden ajan hyvin myös vieraissa ja uskon, että kovavireinen vierasjoukkue onnistuu hakemaan ainakin yhden jakson tänään Kaupista.

Kertoimissa Manse PP on kotijoukkueena arvostettu varsin suureksi ennakkosuosikiksi. Hyvinkään kautta pelit päästään lyömään yhden jaksovoiton kautta. Myös ML-kertoimet ovat varsin houkuttelevia, mutta tällä kertaa riittää pelata lapulle tasapeli/Hyvinkään suora voitto. Tälle kohteelle on järjestään saatavilla yli kahden kertoimia, jotka kelpaavat peleille oikein hyvin.

Ottelu Manse PP – Hyvinkää Tampereen Kaupissa alkaa kello 18:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelun kautta.