Pesäpallo

Superpesis: Manse PP – Pattijoen Urheilijat

Vihje: Alle 12,5 juoksua Kerroin: 1.90 28.7. klo 18:00
Kouvola II - Jyväskylän Lohi Manse PP - Pattijoki

Miesten Superpesiksessä pelataan tänään torstaina yksi ottelu. Manse PP saa vieraita Raahesta, kun Pattijoki saapuu vierailulle Kauppiin.

Manse PP – Pattijoki

Miesten Superpesiksen päivän ainoassa kamppailussa on vain yksi suosikki. Manse PP keikkuu sarjataulukon kärkipäässä, kun taas PattU taistelee käytännössä enää vain sarjapaikastaan pudotuspelipaikan karattua.

Vaikka Manse keikkuu sarjan kärkipaikoilla, on sille viime aikoina juoksujen lyöminen ollut ajoittain hankalaa. Vimpeliä vastaan juoksuja syntyi vain kolme, Imatraa vastaan Manse onnistui kuudesti. Välissä oli ottelu Joensuuta vastaan, kun joukkue sai juoksuhanojaan hieman auki, mutta ennen sitä Kiteellä oli tukkoisempaa. Koko kauden mitassa pudotuspelijoukkueista Mansea vähemmän juoksuja ovat lyöneet vain Joensuun Maila ja Kiteen Pallo.

Jos Mansen peli ei ole ollut juoksu-iloittelua, niin juoksuilla ei ole juhlinut myöskään illan vierasjoukkue. Oman sisäpelin käyntiin saaminen on ollut PattUlla välillä todella hankalaa yksittäisiä jaksoja tai oikeastaan vuoropareja lukuunottamatta. Potentiaalia joukkueesta lyödä pinnoja löytyy, mutta tilanteiden rakentelu on tuottanut ongelmia ja täten kotiutusyritykset ovat jääneet vähäisiksi. Tänään vastassa on kenties koko sarjan laadukkain ulkopelijoukkue, joten pinnojen tekeminen ei tule tänäänkään helppoa olemaan.

Tämän päivän ainoaan otteluun miesten Superpesiksessä lyödään alle 12,5 juoksua. En usko, että tänään kummankaan joukkueen osalta mitään juoksu-iloittelua tullaan näkemään ja etenkin PattU jäänee todella pieniin juoksumääriin.

Ottelu Manse PP – Pattijoki alkaa kello 18:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.