Pesäpallo

Superpesis: Pattijoen Urheilijat – Sotkamon Jymy

Vihje: Tasapeli Kerroin: 4.75 26.7. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Pattijoki - Sotkamo

Tänään tiistaina miesten Superpesiksessä pelataan neljä ottelua. Raahessa nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun Pattijoki ja Sotkamo mittelevät pisteistä. Sotkamo on otteluun suuri ennakkosuosikki ja pelattavaa haetaankin muualta kuin ennakkosuosikista.

Pattijoki – Sotkamo

Tasoero illan kohtaamisessa Raahessa on kiistaton ja sen kertoo sarjataulukkokin. PattU on sarjassa kymmenentenä ja se taistelee enää sarjapaikan säilyttämisestä ja karsintojen välttämisestä, kun taas Sotkamo on sarjataulukossa sijalla kaksi. Jymyn ennakkosuosikin asema on siis ansaittu.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahdesti ja kummallakin kertaa Jymy on poistunut ottelusta voittajana. Kesäkuussa Sotkamossa pisteet jäivät Jymylle lukemin 1-0 ja muutama päivä tästä myöhemmin Sotkamo haki täyden pistepotin Raahesta voittamalla ottelun suoraan 2-0.

Tämän päivän otteluun lähdetään hakemaan vetoa sillä oletuksella, että kumpikin onnistuu nappaamaan jaksovoiton. Jymy näytti haavoittuvaisuutensa viime torstaina Hyvinkäätä vastaan kotikentällään, joka toki on Pattijokea napsun verran kovempi joukkue. Hyvästä sarjasijoituksesta huolimatta Jymyn peli ei ole kuitenkaan ollut aivan sitä, mitä Jani Komulainen muun valmennusryhmän kanssa toivoisi ja näen Pattijoella kotikentällä mahdollisuuden jaksovoittoon.

Liuskalle lähteekin tasapeliä kovalla kertoimella. Kerroin tasapelille huitelee jopa viiden lähettyvillä, joka on selkeä ylikerroin. Missään nimessä tässäkään tapauksessa ei puhuta kuitenkaan todennäköisestä kohteesta, joten panostus pidetään maltillisena. Kerroin on kuitenkin sen verran suuri, että se on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Ottelu Pattijoki – Sotkamo alkaa kello 18:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.