Pesäpallo

Superpesis: Sotkamon Jymy – Vimpelin Veto

Vihje: Vimpelin Veto ML Kerroin: 1.72 4.8. klo 18:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Sotkamo - Vimpeli

Miesten Superpesiksessä pelataan tänään vain yksi, mutta sitäkin mielenkiintoisempi kamppailu. Hiukassa toisensa kohtaavat Sotkamo ja Vimpeli. Vetomielessä ottelussa lähdetään sarjakärjen kelkkaan.

Sotkamo – Vimpeli

Hiukassa pelataan tänään El Klassikko kun Sotkamon Jymy ja Vimpelin Veto ottavat toisistaan mittaa. Sotkamon osalta selvää on se, että mikäli Vimpeli vie tänään pisteet mennessään, voidaan Sotkamossa viimeistään tämän ottelun jälkeen unohtaa haihattelu runkosarjan voitosta. Mikäli Jymy nappaa täyden pistepotin, on sen haave runkosarjan voitosta vielä jotenkuten hengissä.

Kumpikin joukkue lähtee illan otteluun hyvässä lennossa ja kumpikin joukkueista löytyy kuntopuntarin kärkipäästä. Sotkamo on napannut edellisestä viidestä ottelustaan 12 pistettä ja Vimpelillä vastaavan tarkastelujakson ajalta saldo on 11 pistettä. Ainoastaan Hyvinkään Tahko on onnistunut keräämään enemmän pisteitä (14 pistettä) kuin tänään vastakkain olevat joukkueet. Vimpeli johtaa sarjaa tällä hetkellä yhdeksän pisteen erolla toisena olevaan Sotkamoon.

Tämän illan ottelussa ennakkosuosikin viitta on asetettu vierasjoukkue Vimpelin harteille, eikä vähiten siitä syystä, että Veto on onnistunut nappaamaan voiton edellisestä neljästä keskinäisestä kohtaamisesta. Edellisen kerran Sotkamo on onnistunut voittamaan jakson Vimpeliä vastaan yli vuosi sitten, kun pisteet jäivät Hiukkaan puhtaan 2-0 -voiton jälkeen.

Vimpelin kliinisen suorittamisen ja hurjan kotiutusvoiman ansiosta tämän illan Klassikkoon lapulle lähtee Vimpeli ML. Rajakertoimena kohteelle toimii 1,70.

Ottelu Sotkamo – Vimpeli alkaa kello 18:00. Ottelusta on luvassa TV-tuotannon monikameralähetys, joka on katsottavissa Ruutu -palvelusta.