Pesäpallo

Superpesis: Sotkamon Jymy – Hyvinkään Tahko

Vihje: Tasapeli Kerroin: 2.95 21.7. klo 18:00
Hyvinkää - Tampere Kitee - Vimpeli Sotkamo - Kempele Sotkamon Jymy - Hyvinkään Tahko

Miesten Superpesiksessä pelataan tänään kaksi ottelua. Sotkamossa nähdään tänään hurmoksellinen ottelu, kun käynnissä oleva tenavaleiri tuo uuden stadionin lehterit täyteen. Otteluun löytyy myös yksi pelattava kohde.

Sotkamon Jymy – Hyvinkään Tahko

Sotkamon peli on tällä hetkellä hyvin raiteillaan. Etenkin edellisessä ottelussa maanantaina Kempelettä vastaan ulkopeli oli rautaa, vaikka Kempele joutuikin ottelussa tulemaan toimeen ilman kahta avainetenijäänsä. Sisäpelin osalta oli toivomisen varaa, mutta positiivista Jymyn kannalta oli se, että joukkue pystyi takomaan toisella jaksolla reilun määrän juoksuja, vaikka Roope Korhonen viettikin hänelle poikkeuksellisen heikkoa iltapuhdetta.

Mitä Roope Korhoseen tulee, niin tämä Jymy-ikoni harvemmin viettää kahta vapaailtaa peräkkäin. Tänään Sotkamossa on tarjolla lyöntikeliä, kun aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta ja lämpötila on hellelukemissa. Tämä sopii varmasti niin runsaslukuiselle yleisölle kuin myös Jymyn lyöjätykille.

Myös Hyvinkäältä löytyy lyöntivoimaa. Jokeripuolella Juha Niemi ja Juha Korhonen muodostavat tehokkaan kaksikon, joka on vaarallinen ihan jokaista joukkuetta vastaan.

Odotan illan ottelusta juoksurikasta kamppailua. Sotkamon oma ylpeys on näyttänyt tällä kaudella pystyvänsä takomaan juoksuja kuin tyhjästä ja myös Hyvinkään Tahko on hellekelillä alati vaarallinen lyöjätykkiensä myötä. Tähän otteluun lähdetään hakemaan varsin maistuvalla lähes kolmen kertoimella tasapeliä kiinni. Uskon vierasjoukkueen vievän yhden jakson, mutta myös Jymy nappaa yhden jaksovoiton.

Ottelu Sotkamon Jymy – Hyvinkään Tahko alkaa kello 18:00. Ottelu on katsottavissa Ruutu+ -palvelun kautta.