Pesäpallo

Superpesis: Vimpeli – Joensuu

Vihje: Vimpelin Veto Kerroin: 1.65 29.8. klo 17:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Vimpeli - Joensuu

Miesten Superpesiksessä polkaistaan maanantaina käyntiin välierät. Ensimmäisenä parina uunista ulos pääsee Vimpeli – Joensuu, kun runkosarjan voittaja Veto saa vieraakseen Sotkamon Jymyn yllättäneen Joensuun Mailan.

Vimpeli – Joensuu

Joensuun Maila antoi todellisen myrskyvaroituksen kaatamalla Sotkamon Jymyn puol… Vai antoiko kuitenkaan? Kauden heikointa sisäpeliään ja ulkopelissä ilman Jussi Korhosen maagista heittokättä pelannut Sotkamon Jymy ei missään vaiheessa noussut edes todelliseksi mittariksi Joensuulle, joka toki pelasi myös erittäin laadukasta pesäpalloa. Myrskyvaroituksesta ei kuitenkaan tässä voida puhua.

Myrskyvaroitusta ei antanut myöskään Vimpelin Veto, joka voitti suorastaan suvereenilla tavalla runkosarjan. Kitee voitti yhden ottelun ja oli pelillisesti hyvin mukana lähes koko sarjan ajan, eikä suuri vääryys olisi ollut, vaikka Kitee olisi neljännen ottelun nimiinsä vienyt ja venyttänyt ratkaisun viidenteen peliin.

Vimpeli saa välieriin mukaan kokoonpanoonsa Mikko Kanalan, joka ottaa oman paikkansa polttolinjassa ja saa hihoihinsa numero seiskat. Kanala voi olla jopa se käänteentekevä pelaaja Vimpelin palapelissä, nyt Vimpeli pääsee pelaamaan puhtaasti kahdella kärjellä. Tämän päivän kokoonpanosta ei löydy käytännössä ainuttakaan heikkoa lenkkiä.

Vaikka Topi Kosonen onkin näyttänyt sopeutuneen uuteen rooliin ulkopelissä hyvin, näen kokeneen konkarin Joensuun selkeänä kipukohtana. Etenkin Vimpelin saarikentällä uskon, että Vimpeli pystyy laittamaan Kososen ahtaalle, enkä ihmettelisi, vaikka Joensuu joutuisi miettimään Kososen ottamista takaisin jokeriksi jo tänään.

Vimpelin suoralle voitolle on tarjolla sen verran herkullista ylikerrointa, että se napataan kiinni. Suorasta voitosta on tarjolla kerroin 1,65, kun varovaisellakin arviolla saan Vedosta otteluun noin 65 prosentin suosikin.

Ottelu Vimpeli – Joensuu alkaa kello 17:00 ja ottelu on katsottavissa Ruutu -palvelusta.