Jääkiekko

MM-kisat: Tanska – Sveitsi

Vihje: Sveitsi -1,5 Kerroin: 1,78 Alkaa: 23.5. klo 20:15
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tanska ja Sveitsi avasivat molemmat MM-kisansa voitolla. Miten käy, kun joukkueet iskevät yhteen avausviikonlopun päätteeksi iltaottelussa?

Molempien kisat alkoivat siis loistavalla tavalla, kun Tanska nappasi sensaatiomaisesti historiansa ensimmäisen voiton Ruotsista (4-3), ja Sveitsi puolestaan pöllytti suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuvaa Tshekkiä lukemin 5-2.

Sanomattakin on selvää – eilisestä uroteosta huolimatta – että Tanska lähtee otteluun selvänä altavastaajana, sillä niin kovalla nipulla Sveitsi on liikenteessä.

Kuten niin monesti aiemminkin ollaan nähty, ei edellispäiväinen uroteko useinkaan kanna seuraavalle päivälle, joten vedot isketäänkin sisään varsin turvallisin mielin Sveitsin kautta.

Pääkohteeksi valikoidaan Sveitsi -1,5. Myös alppimaan maalimäärät kuulostavat varsin oivalliselta valinnalta lapulle. Tuskinpa Tanskakaan silti nollille jää, joten myös koko ottelun overit pyörivät varsin pelattavissa kertoimissa.