Liiga

Liiga: Tappara – Pelicans

Vihje: Tappara Kerroin: 1.70 Alkaa: 3.2. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Liigassa pelataan tänään neljä ottelua. Eilen oltiin sekä Pelicansin että Tapparan kelkassa, tänään nuo kaksi joukkuetta kohtaavat toisensa. Tänään hypätään sen kyytiin, keneen luottaminen oli eilenkin viisasta. Tappara – Pelicans alkaa Hakametsässä kello 18:30.

Kotijoukkueen kyytiin on helppo hypätä eilisen jälkeen

Tappara nappasi eilen tyylikkään voiton Sportista, kun Kuparisaaren isäntä kaatui 4-1. Näin Tappara venytti voittoputkensa jo viiteen otteluun.

Pelicans isännöi eilen KalPaa ja hävisi ottelun 1-3. Lahtelaisille oli tarjolla myös jobinpostia, kun siltä putosi useampi pelaaja sivuun kesken ottelun. Vielä tämän kirjoitushetkellä lahtelaisten terveystilanteesta ei ole tarkkaa tietoa.

Olivat kokoonpanot mitä tahansa, on kotijoukkueen kertoimet otettava tarkempaan syyniin. Tappara on parantanut otteitaan huimasti ja edellisestä viidestä ottelustaan mukaan onkin tarttunut täydet 15 pistettä. Pelicans sen sijaan lähtee otteluun kahden ottelun tappioputkesta. Eilen tuli suora tappio KalPaa vastaan, perjantaina se jäi pisteittä KooKoota vastaan.

Ryan Laschin lähtö näkyy etenkin lahtelaisten ylivoimalla ja se oli etenkin eilen kovin aneemisen ja antautuneen oloinen sähäkkää KalPaa vastaan. Ja lähtökohta kun on se, että tänään vastus ei ainakaan yhtään helpotu, ei lahtelaisille ole tiedossa helppoa iltaan.

Tappara – Pelicans -otteluun lyödään kotijoukkueen voittoa Unibetiltä kertoimella 1.70.