Tennis

ATP Pietari: Taylor Fritz – Emil Ruusuvuori

Vihje: Fritz Kerroin: 1,75 Alkaa: 26.10. klo 18.30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Tennis vetovihjeet

Pietarin ATP-turnaus tarjoilee tiistaille mielenkiintoisen kamppailun, kun Emil Ruusuvuori saa avauskierroksella vastaansa Taylor Fritzin.

Taylor Fritz – Emil Ruusuvuori | ATP Pietari

Ruusuvuoren (ATP-72) tie Pietarin kisan pääsarjaan alkoi jo sunnuntaina karsintojen muodossa, kun suomalaispeluri kaatoi ranskalaisen Gilles Simonin suoraan erin 2-0. Maanantaina oli vuorossa kazakstanilaisen Dmitry Popkon kaataminen samoin lukemin, ja sen myötä pääsy pääsarjaan varmistui.

Avauskierroksella vastaan asettuu Indian Wellsin Masters-kisassa huimalla tavalla suorittanut Fritz (ATP-28), joka kaatoi tuossa turnauksessa muun muassa Alexander Zverevin, Matteo Berrettinin sekä Jannik Sinnerin edeten aina välieriin saakka.

Ruusuvuoren etu on se, että hän on ehtinyt karsintamatsien kautta jo tottumaan Pietarin nopeisiin sisäolosuhteisiin, kun taas Fritzillä tätä etua ei ainakaan täyden matsin muodossa ole.

Siitä huolimatta vaakakuppi kääntyy jenkkipelurin puoleen – olivathan näytöt Indian Wellsistä niin kovia. Fritzin voittoa siis lapulle.