NHL

NHL: Toronto Maple Leafs – Edmonton Oilers

Vihje: Toronto Maple Leafs Kerroin: 1.98 Alkaa: 21.1. klo 02:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

NHL:ssä pelataan ensi yönä viisi ottelua. Toronto Maple Leafs on kotijoukkue, kun Edmonton Oilers saapuu Torontoon vieraaksi. Otteluun löytyy pelattava kohde kotijoukkueen kautta.

Torontolle saatavilla mainioita kertoimia

Toronton voitolla päästiin lunastamaan toissa yönä, kun vetolapulle lyötiin Toronton voittoa kun se kohtasi Winnipeg Jetsin. Tänään Toronto Maple Leafs pääsee hakemaan kolmatta peräkkäistä voittoaan, kun Edmonton Oilers saapuu vieraaksi.

Toronto on aloittanut kautensa hyvin. Neljästä ottelusta se on napannut kuusi pistettä. Kolme voittoa, yksi tappio. Oilers on pelannut niin ikään neljä ottelua, sillä on kasassa yksi voitto ja kolme tappiota.

Torontolle on saatavilla oikein hyviä kertoimia asetelmat huomioiden. Edmonton ei ole esittänyt tällä kaudella vielä mitään ja Toronto on myös materiaaliltaan se laadukkaampi joukkue.

Kotijoukkueelle on tarjolla lähes kahden kertoimia, jotka kelpaavat peleihin oikein hyvin. Pelivalinta Torontoon on siis Maple Leafsin suora voitto kertoimella 1.98 NordicBetiltä.