NHL

NHL: Toronto Maple Leafs – Winnipeg Jets

Vihje: Toronto Maple Leafs Kerroin: 1.95 Alkaa: 19.1. klo 02:00
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

Toronto Maple Leafs ja Winnipeg Jets kohtaavat toisensa Suomen aikaa kello 02:00 alkavassa ottelussa. Ottelusta suomalaisittain erityisen tekee se, että Mikko Lehtonen tekee NHL-debyyttinsä tässä ottelussa.

Kotivoittoa lapulle Toronton kamppailuun

Toronto Maple Leafs on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla, kun taas vierasjoukkue Winnipeg Jets on pelannut vain yhden ottelun. Jets voitti kauden avausottelussaan Calgary Flamesin.

Toronto on ollut alkukauden ajan hyvä. Otanta on toki pieni, mutta huolimatta alkukauden tuloksista, voidaan sanoa, että Toronto on laadukkaampi myös materiaaliltaan.

Tämän materiaaliedun ja muiden tekijöiden lisäksi Winnipeg Jets antaa tänään isosti tasoitusta kotijoukkueelle loukkaantumisten suhteen. Torontolla on hyvä terveystilanne, sillä sen sairastupa loistaa tyhjyydellään. Jetsillä sen sijaan varmuudella on sivussa ainakin viisi pelaajaa, joiden joukossa ovat mm. avainpelaajat Patrik Laine sekä Bryan Little.

Näinpä tähän Kanadan divisioonan otteluun lyödään kotijoukkue Toronton voittoa. Mikko Lehtosen NHL-debyytti, markkinatoppi Torontolle ja laadukasta kanadalaista jääkiekkoa. Ei hassumpi maanantain ja tiistain välinen yö siis!

Markkinatopin 1.95 Torontolle tarjoaa Coolbet.