Jääkiekko Liiga

TPS – HIFK: Markkinatoppia tarjolla!

Vihje: TPS -0,5 Kerroin: 2.32 3.4. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

TPS:n ja HIFK:n välinen ottelusarjan on tarjoillut melkoista viihdettä. Tänään jengit lyövät mailansa yhteen viidennessä osaottelussa, sarjan ollessa tasan 2-2.

TPS – HIFK

Eilen lauantaina nähtiin varsin poikkeuksellinen pudotuspeliottelu. Joukkueet pelasivat Helsingissä, TPS:n hakiessa huikean 5-7 voiton. Turkulaiset ehtivät johtaa ottelua jo 5-0, mutta HIFK sai koneensa käyntiin ja nousi peräti 5-6 tilanteeseen. Lopulta TPS:n Eemil Viron osuma tyhjiin oli isku HIFK:n arkkuun. Matsi oli vaikea etenkin HIFK:n veskari Niilo Haloselle, joka tykitettiin vaihtopenkille noin kymmenen minuutin kieppeillä.

Vastakkain on kaksi äärettömän tasaista jengiä. Kuitenkin hiukan yllättäen TPS on paljastanut tässä sarjassa kyntensä ja istunut tukevammin kuskin paikalla. HIFK on onnistunut kampeamaan kaksi voittoaan tiukasti jatkoajalla, mutta TPS on kairannut omat voittonsa kohtuu komeasti varsinaisen peliajan puitteissa.

HIFK:n suurimpana kysymysmerkkinä lienee tänään maalivahtipeli. Halonen aloittaa tolppien välissä, mutta onko mies saanut nollattua eilisen selkäsaunan? TPS sen sijaan on henkiseltä puolelta tarkasteltuna askeleen edellä, sen verran komeaa tykitystä jengi tarjoili eilen. Tasaista taistoa joka tapauksessa on odotettavissa. Kuitenkin: Coolbet tarjoaa TPS:n suorasta voitosta huikeaa 2.32-kerrointa, mikä on selkeä markkinatoppi. TPS:n voitosta tarjotaan keskimäärin 2.13-kerrointa, joten ero on hurja.