Liiga

Liiga: TPS – Kärpät

Vihje: Kärpät ML Kerroin: 1,83 Alkaa: 24.2. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

TPS – Kärpät on yksi keskiviikon liigakierroksen helmistä. Onko Palloseurasta Kärppien kaatajaksi vai lähtevätkö sarjapisteet Ouluun?

Turkulaisjoukkue paineli koko tammikuun ja vielä helmikuun alkupuoliskonkin todella vakuuttavasti ja voittoja sateli tilille. Viimeisimmissä otteluissa kone on alkanut ainakin hieman sakkaamaan.

Tappioita viimeiseen viiteen matsiin mahtuu kolme. Viimeisimpänä se pelasi eilen JYPiä vastaan vieraissa, ja tuosta ottelusta tuloksena oli 4-3-jatkoaikavoitto. Mitenkään mairittelevana tätä saavutusta ei kuitenkaan voida pitää, sillä olihan JYP hävinnyt 9 ottelua putkeen.

Kärppien meno sen sijaan on kääntynyt äärimmäisen vakuuttavalle kurssille, mistä todisteena on viimeisimmistä 10 ottelusta tulleet 9 voittoa.

Illasta on odotettavissa tasainen koitos, mutta vaakakuppi kääntynee Kärppien puolelle. Siksipä lapulle poimitaankin vieraiden ML-voitto, eli myös jatkoajan tai rankkareiden kautta tullut voitto kelpaa.