Veikkausliiga

Veikkausliiga: TPS – KuPS

Vihje: KuPS Kerroin: 1.85 Alkaa: 4.11. klo 18:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
Etelä-Korea - Portugali Juventus - Benfica Napoli - Liverpool Dinamo Zagreb - Chelsea FC Lahti - KuPS Plzen - HJK Haka - KuPS - VPS Manchester City - Real Madrid Sassuolo - Juventus Osasuna - Real Madrid Frankfurt - Barcelona Manchester City - Atletico Madrid Portugali - Pohjois-Makedonia Cagliari - AC Milan Galatasaray - Barcelona Mallorca - Real Madrid - PSG Atletico Madrid - Manchester United Gabon - Ghana Manchester United - Aston Villa Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Veikkausliigan päätöskierros pelataan tänään. Turussa pelattavaan otteluun TPS – KuPS löytyy yksi pelattava kohde.

TPS joutuu karsintaan, KuPS varmistaa hopeamitalin

Panokset Turun illassa ovat selvät: TPS on pakkovoiton edessä mikäli se mielii pois karsijan paikalta, KuPS voi varmistaa itse voitollaan hopeamitalin mutta Interin jäädessä pisteittä Helsingissä KuPS ei tarvitse pistettäkään.

Lähdetään kuitenkin siitä, että KuPS ei laske Turun pimenevässä syysillassa mitään sen varaan, että mestaruuden jo varmistanut HJK jättää Interin nuolemaan näppejään Helsingissä. KuPS on kyntänyt Veikkausliigassa nyt muutaman ottelun ajan ja nyt on tälle kaudelle se viimeinen mahdollisuus nousta takaisin jaloilleen.

TPS pelasi edellisen kerran lauantaina, jolloin se voitti kotinurmellaan SJK:n 1-0. Kuopiolaisten edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo melkein pari viikkoa, silloin Haka järkytti kuopiolaisyleisöä hakien vierasvoiton lopulta lukemin 2-3.

Luotamme kuitenkin siihen, että tänään nurmella nähdään se KuPS, joka nähtiin kauden keskivaiheilla ja eurokentillä. Sitä KuPSia vastaan ei Turun Palloseuralla valitettavasti ole mitään jakoja. Nyt kummallakin joukkueella on ottelussa panoksia, materiaalietu on ehdottomasti vierailla.

KuPS hakee vierasvoiton Turusta ja varmistaa itse hopeamitalit. NordicBet tarjoaa KuPSin voitolle kerrointa 1.85 joka kelpaa peleihin.