Jääkiekko NHL

Triplauksen finaalipäivään NHL:llä!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Perjantai ja lauantai ollaan selätetty Triplauksen osalta mallikkasti. Tänään vetolapulle haetaan NHL:stä (hiukan poikkeuksellisesti) kolmen kohteen yhdistelmä, jolla on tarkoitus vetää triplaus päätyyn asti!

Carolina Hurricanes – Edmonton Oilers: Alle 7,5 maalia

Tänään onkin makoisa päivä lätkäfaneille, nimittäin prime timessa pelataan neljä ottelua. Carolinan ja Edmontonin välinen matsi pyörähtää käyntiin jo kello 20:00. Tähän mittelöön lähdetään hakemaan varovaisesti alle 7,5 maalin -vetoa. Canesin oman pään pelaaminen on liigan parasta: se on päästänyt kaikista vähiten maaleja omiinsa. Öljymiesten peleissä verkko on heilunut selvästi runsaammin, mutta odotettavissa on varovaista peliä, sillä jengillä on aidot saumat taistella tiensä pleijareihin. Luotetaan siihen, että maalijuhlia ei siis nähdä. Kerroin tälle vedolle on 1.40.

Dallas Stars – Buffalo Sabres: Dallas Stars voittaa

Tässä ei pitäisi suurempia epäselvyyksiä olla: pudotuspelipaikasta taisteleva Dallas saa vieraakseen Buffalon, joka on NHL:n heittopussi. Stars ei ole pelannut aivan omalla tasollaan eikä voittoja ole sadellut liiaksi laariin. Jengillä on kuitenkin parin päivän lepo alla, joten lähtökohdat Buffalon kaatoon ovat erinomaiset. Löysäilyä isäntien puolelta tuskin nähdään, joten eiköhän selkeä underdogi Sabres jää nuolemaan näppejään. Kerroin Dallasin voitolle on 1.58.

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues: Yli 4,5 maalia

Triplauksen viimeiseksi kohteeksi valikoitui yli 4,5 maalin -veto Chicagon ja St. Louisin väliseen matsiin. Veto ei juurikaan perusteluita kaipaa, sillä molempien joukkueiden peleissä ollaan nähty runsaasti maaleja. Coolbetin tarjoama kerroin tälle vedolle on 1.38.

Yhteiskerroin vetolapulla on 3.05, mikä kelpaa mainiosti Triplaukseen. Triplaus aloitettiin perjantaina 10€ panoksella, panoksen ollessa nyt 103,08€. Mikäli tänään mennään päätyyn asti, niin omia voittoja kertyy mukavat 314,66€!