Jääkiekko Liiga

Triplaus & Day 2: Liigalla jatketaan!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Eilinen Triplaus-päivä hoidettiin leikiten maaliin, ja tänään päästään jatkamaan. Tarjolla onkin kattava kattaus lätkää, joten päivän ainoana ongelmana lienee betsaamisen kannalta valinnanvaikeus. Pelivalinnat löytyi kuitenkin kotimaisen Liigan puolelta.

Ässät – Jukurit

Porilaiset ovat tänään kovan haasteen edessä, kun Olli Jokisen luotsaama Jukurit saapuu hakemaan pistepottia Ässiltä. Kotijoukkue lähtee taistoon selvänä underdogina, eikä ihme. Runkosarjan toista sijaa pitävä Jukurit on pelannut erinomaisesti, ja ”entinen Mestis-seura” näyttääkin taistelevan kynsin ja hampain mahdollisesta runkosarjan voitosta! Tällä hetkellä joukkue on tasapisteissä Tapparan kanssa, mutta tamperelaisilla on takanaan yksi ottelu vähemmän. Löysäilyä ei siis vierailta takuulla nähdä, joten luotetaan surkeasti suoriutuneen Ässien taipuvan jo varsinaisella peliajalla. Coolbet tarjoilee vierasvoitosta kertoimen 1.78.

TPS – Sport

TPS ja Sport kohtaavat tänään B2B-pelissä, kun jengit ottivat eilen toisistaan mittaa Vaasassa. Sport onnistui nappaamaan 3-2 voiton jatkoajalla, joten tiukkaa vääntöä nähtiin. Tasoero on kuitenkin sen verran selkeä näiden kahden välillä, ettei turkulaisten pitäisi toistamiseen ottaa Sportilta tukkaan – vieläpä huomioiden, että jengin olisi elintärkeää varmistella paikkaansa kuuden parhaan joukossa, mm. Kärppien ja Lukon hengittäessä niskan takana. Eiköhän TPS tästä nappaa revanssin.

Kotijoukkueen suoran voiton kerroin on 1.82. Näillä kahdella betsillä saadaan vetolapun yhteiskertoimeksi 3.24, millä lähdetään Triplauksen toiseen päivään!