Jääkiekko Liiga

Triplaus & Day 2: Lukkoon luotetaan!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Eilinen Triplaus-päivä selätettiin NHL:n voimin. Tänään onkin tiedossa maistuva lauantai lätkän osalta, ja Triplausta lähdetään jatketaan kahdella kohteella kotimaisesta Liigasta.

Kaksi Liiga-betsiä vetoliuskalle

Rauman Lukko lähtee kääntämään heittelevää kurssiaan, kun vastaan asettuu Ässät. Raumalaiset ovat voittaneet viimeksi varsinaisella peliajalla vajaa kuukausi sitten. Tämän jälkeen se on hävinnyt neljästi,ja voittanut yhden taiston jatkoajalla. Lukko sijoittuu tällä hetkellä runkosarjan seitsemännelle sijalle, eli nyt todella pitäisi tehdä ryhtiliike ja raivata tie kuuden parhaan joukkoon. Jengi on hiukan yllättäen takkuillut maalinteon kanssa, mutta nyt sillä on oiva sauma korjata tilanne, kun vastassa on Liigan jumbo. Tasoero on selvä, ja isäntien pitäisi ehdottomasti napata tästä täysi pistepotti sekä ravistella apina harteilta. Haetaan vetolapulle Lukon vähintään kahden maalin voitto (Lukko -1,5), josta Coolbet tarjoaa kertoimen 2.04.

Vetolappu viimeistellään pelivalinnalla KooKoon ja Jukurien välisestä kohtaamisesta. Tähän mittelöön painetaan alle 5,5 maalin veto kertoimella 1.57. Näin ollen vetolapun yhteiskertoimeksi muodostuu mukavat 3.20. Molemmat joukkueet ovat viime peleissä pelanneet erittäin tiivistä puolustuspeliä: KooKoo on päästänyt viimeisessä viidessä peliin omiin vain 5 maalia, Jukurit 10, eli keskimäärin kaksi per peli. Molemmat taistelevat varmasti täysillä pisteistä, joten odotettavissa on tarkkaa ja ehjää peliä – maaleilla täten tuskin mässäillään.