Jääkiekko NHL

Tuplaukseen single-veto NHL:stä

Vihje: Vancouver Money Line Kerroin: 2.08 01.03. klo 02:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Maanantain ja tiistain välisenä yönä NHL:ssä pelataan kolme ottelua. Sieltä onkin hyvä hakea pelivalintaa lapulle, kun maanantain kunniaksi starttaillaan uutta Tuplausta!

New Jersey Devils – Vancouver Canucks

Kotijoukkue New Jersey Devils lähtee mittelöön ennakkosuosikkina – kertoimien valossa. Vancouverin suorasta voitosta irtoaa kerroin 2.70, kun taas NJD:n voitosta tarjotaan 2.25-kerrointa. Allekirjoittanut ei aivan purematta niele tätä asetelmaa.

Devilsillä on allaan hyvin repaleinen kausi. Se on pelannut reilut 50 ottelua, ja voittoja se on onnistunut naaraamaan vaivaiset 18. Näillä suorituksilla se pitääkin Metropolitan divisioonan viimeistä sijaa, eli kausi tulee varmuudella päättymään runkosarjaan. Vancouver ei missään nimessä lukeudu liigan kärkijengeihin, mutta tässä taistossa sen pitäisi olla vahvoilla. Joukkueella on takanaan kolme komeaa voittoa, joten lähtökohdat ensi yöhön ovat hyvät. Canucksilla on myös teoreettisesti täydet mahdollisuudet raivata tiensä pudotuspeleihin, eli minkäänlaista löysäilyä ei varmasti ole luvassa.

Etenkin New Jerseyn oman pään pelaaminen sekä maalivahtipeli on ollut hyvin arveluttavaa, mikä kallistaa vaakakuppia entisestään vierasvoiton suuntaan. Coolbet tarjoaa Vancouverin lopullisesta voitosta (Money Line -veto) kertoimen 2.08, mikä isketään Tuplaus-lapulle.