Jääkiekko Liiga

Tuplaus & day 1: Kärpät – Ilves

Vihje: Alle 3,5 maalia Kerroin: 2.60 4.4. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigassa ollaan tänään jännän äärellä, nimittäin ottelusarja Kärppien ja Ilveksen välillä on katkolla kun joukkueet ottavat toisistaan mittaa Raksilassa kuudennessa osaottelussa. Lähettääkö Ilves oululaiset kesälomille vai venyttääkö Kärppä-lauma sarjan kuuluisaan game seveniin?

Ensimmäinen osaottelu oli Ilveksen juhlaa, kun se antoi Kärpille selkäsaunan numeroin 5-1. Sittemmin sarja on ollut tasainen kuten odotettavissa oli. Ensimmäisen taiston jälkeen nähtiin peräti kolme tasapeliä (1-1, 1-1 ja 2-2). Viimeisimmässä matsissa Ilves oli parempi numeroin 1-0, kun Joona Ikonen onnistui maalaamaan ottelun ainoan osuman.

Kummankin jengin veskarit ovat onnistuneet erinomaisesti, mikä on yksi suurimmista selityksistä tasaiselle sarjalle. Mitään uutta ja mullistavaa ei ainakaan lähtökohtaisesti ole odotettavissa tänään, kun jengit kohtaavat kuudennen kerran. Kärpät on kertoimien valossa hiuksenhieno ennakkosuosikki. Jo aiemmin allekirjoittanut vihjaili kyseiseen sarjaan alle 4,5 maalin -vetoja, jotka ovat osuneet kiitettävästi. Tässä kohtaa ei aleta keksimään pyörää uudestaan, vaan luotetaan että tänään nähdään jälleen tasainen ja vähämaalinen kamppailu. Vetolapulle haetaan tällä kertaa selvästi riskisempi kohde: alle 3,5 maalin -veto. Tästä irtoaa maistuva 2.60-kerroin, mikä kelpaa Tuplaukseen!