Jääkiekko NHL

Tuplaus & day 1: NHL:llä startataan!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Uusi viikko on jälleen käsillä, mikä tarkoittaa uuden Tuplaus-viikon alkamista. Tulevana yönä NHL:ssä pelataan useampi kiehtova ottelu. Vetolapulle lähtee kaksi pelivalintaa.

Ennakkosuosikeihin luotetaan

Ensimmäinen pelivalinta haetaan Arizona Coyotesin ja Carolina Hurricanesin välisestä mittelöstä. Arizona Coyotes on tällä hetkellä koko sarjan surkuhupaisin joukkue: sillä on kaikista vähiten pisteitä kasassa, ja se on hävinnyt viimeiset kuusi ottelua käsittämättömällä maalierolla, 6-38! Nyt jengi saa vastaansa kivikovan Carolinan, joka taistelee kotiedusta pudotuspeleihin. Isännille on takuulla luvassa kylmää kyytiä. Vetolapulle painetaan vierasjengin suora voitto kertoimella 1.43.

Tuplaus-lappu viimeistellään Vegas Golden Knightsin voitolla New Jersey Devilsistä. VGK on aina ollut Devilsille kova pala purtavaksi, ja nyt vegasilaiset taistelevat tosissaan paikasta pudotuspeleissä, eli jokainen piste on elintärkeä. Isännät lähtevät matsiin ansaittuna ennakkosuosikkina – mikäli VGK pelaa omalla tasollaan, niin vieraiden pitäisi kyllä kaatua. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Vegasin voitosta kertoimen 1.51.

Tuplaus-lapun yhteiskertoimeksi muodostuu 2.16, mikä kelpaa mainiosti kilpailuun.