Jääkiekko Liiga

Tuplaus & day 2: Lukko – HPK

Vihje: Lukko -0,5 Kerroin: 2.15 15.3. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Eilen saatiin onnistunut startti Tuplaukseen, ja tänään onkin selvästi kattavampi päivä jatkaa skabailua. Tarjolla on mm. viisi Liiga-ottelua, ja tuleva NHL-yökin on melko mellevä. Allekirjoittanut jatkaa tänään touhua yhdellä betsillä Liigasta.

Lukko – HPK

Raumalla nähdään tänään varsin kiehtova kamppailu, kun Lukon vieraaksi saapuu HPK. Neljän pelin tappioputkessa möyrivä Lukko kaipaa kiivaasti pisteitä, nimittäin jengi on tipahtanut playoffs-viivan alapuolelle. Samalla menolla Lukon kausi päättyisi mahdollisesti runkosarjaan, joten nyt jos koskaan pitäisi palata voittojen pariin.

HPK vastaavasti pyrkii parantelemaan asetelmiaan pudotuspelejä ajatellen. Tällä hetkellä ”Kerho” sijoittuu runkosarjan viidennelle sijalle. HPK:n viime aikainen formi on ollut selvästi vakuuttavampaa kuin Lukon. Tästä huolimatta lähdetään haistelemaan vetolapulle Lukon voittoa.

Paperilla Lukko on jopa aavistuksen HPK:ta vahvempi, vaikka viime aikaiset tulokset eivät sen puolesta puhukaan. Tähän kun huomioidaan Lukon ”pakkovoitto”, niin Coolbetin tarjoama kerroin isäntien suorasta voitosta (2.15) vaikuttaa houkuttelevalta. Mikäli raumalaiset eivät sorru mailan puristeluun, niin tästä matsista pitäisi kyllä voitto irrota ja apinan tipahtaa harteilta!