Jääkiekko Liiga

Tuplaus & day 3: Jukurit – KooKoo

Vihje: Alle 4,5 maalia (sisältää jatkoajan) Kerroin: 2.06 6.4. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Liigassa ollaan tänään jännän äärellä usealla paikkakunnalla: tänään nimittäin tahkotaan peräti kolme game seveniä! Tänään jatkopaikasta taistelevat Kärpät ja Ilves, TPS ja HIFK sekä Jukurit ja KooKoo. Allekirjoittaneen Tuplaus-urakka jatkuu, ja vetolapulle päätyy yksi kohde Jukurien ja KooKoon välisestä matsista.

Jukurit – KooKoo

Näiden kahden välinen ottelusarja on tarjonnut melkoista vuoristarataa ja tätä myötä loistavaa viihdettä. KooKoo lähti sarjaan selvänä altavastaajana, sen verran kovia otteita Olli Jokisen Jukurit on runkosarjassa näyttänyt. Tästä huolimatta kouvolalaiset nappasivat kahdesta ensimmäisestä matsista voiton varsinaisella peliajalla. Tämän jälkeen Jukurit voitti kaksi seuraavaa ja nyt ollaankin pattitilanteessa.

Viimeisimmässä matsissa nähtiin äärettömän tiukkaa vääntöä, kun sarja oli KooKoon hyväksi 3-2. Matsi pelattiin Kouvolassa, ja Jukurit teki kolmannen erän puolivälissä matsin avausmaalin. Viimeisillä minuuteilla Patrik Puistola ampui kiekon tyhjiin ja Jukurit johti 0-2. KooKoon Harri Liedes iski KooKoon ainoan maalin sekunteja ennen matsin loppua, ja näin Jukurit sai ottelusarjan tasoihin 1-2 voitolla.

Takana on siis kuusi ottelua, ja ainoastaan kahdesti sarjassa on tehtailtu yli neljä maalia. Ja koska nyt ollaan game sevenissä, niin maaliodottama ei luonnollisestikaan päätä huimaa. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa alle 4,5 maalin -vedosta (sisältää jatkoajan, eli 2-2 tilanteessa veto menisi mönkään) kertoimen 2.06. Tämä painetaan Tuplaus-lapulle!