Jääkiekko NHL

Tuplaus & day 3: Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning

Vihje: Tampa Bay Lightning voittaa Kerroin: 2.08 5.5. klo 02:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tuplaus-kilpailussa ollaan edelleen mukana, kun eilinenkin pelivihje meni näppärästi maaliin. NHL:n pudotuspelit jatkuvat ensi yönä ja tarjolla on melkoista herkkua – sieltä kaivetaankin seuraava pelivalinta Tuplaukseen.

Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning

Hallitseva Stanley Cup -mestari Tampa Bay otti ensimmäisessä osaottelussa tukkaan Torontolta oikein kunnolla, kun se jäi nollille lukemin 5-0. Liekö ”Boltsin” tähtipelurit olisivat tästä sisuuntuneet? Runkosarjassa jengit kohtasivat neljästi, ja väännöt olivat tasaisia. Toronto voitti kaksi ottelua (2-1 jatkoajalla sekä 2-6), ja TBL vastaavasti kaksi matsia: 3-5 ja 8-1.

Allekirjoittaneen silmään vastakkain on kaksi todella laadukasta joukkuetta. Air Canada Centre ei varmastikaan ole helppo paikka pelata vierailla, mutta tästä huolimatta Tampa Bay on asetettu ehkäpä hiukan liian isoksi altavastaajaksi: esimerkiksi Coolbet tarjoaa Lightningin lopullisesta voitosta (sisältää jatkoajan) yli kakkosen kerrointa – tämän allekirjoittanut kelpuuttaa tuplaukseen. Molemmista jengeistä löytyy kovemman luokan superstaroja, mutta hallitseva mestari omaa enemmän kokemusta. Ei todellakaan olisi yllättävää, jos vieraat löisi ensi yönä puntit tasoihin!