Jääkiekko NHL

Tuplaus käyntiin sinkkuvedolla NHL:stä!

Vihje: Minnesota Wild -1,5 Kerroin: 2.07 15.2. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Maanantai tarkoittaa tietystikin uutta Tuplaus-viikkoa. Tarjonta on lätkän osalta tänään olematon etenkin päivällä, mutta tulevan yön NHL-kierrokselta sen sijaan löytyy pelattavaa.

Minnesota Wild – Detroit Red Wings

Yksi Läntisen konferenssin positiivisimmista yllättäjistä, Minnesota Wild, saa ensi yönä vieraakseen Detroit Red Wingsin. Esimerkiksi Coolbet tarjoilee kotijoukkueen suorasta voitosta kertoimen 1.69, kun taas Detroitin voitosta irtoaa kerroin 4.10. Wild lähtee siis matsiin melkoisena ennakkosuosikkina.

Minnesotan tekeminen on ollut erittäin tasaista: se on esimerkiksi voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan peräti kahdeksan kertaa. Detroit operoi kohtuu kapealla materiaalilla, ja otteet ovatkin olleet sen mukaisia. Varmuutta puuttuu erityisesti puolustuspelistä, eikä veskari Alex Nedeljkovicin suoritukset ole olleet järin häikäiseviä.

Red Wingsin ykköskenttä ja siinä viilettävä Dylan Larkin on ollut viime peleissä hyvässä iskussa. Joukkueen menestys lepää kuitenkin liialti ykköskentän harteilla. Minnesota on selkeästi tasaisempi suorittaja, ja taistelu pudotuspeleistä on sen verran kova, että tässä kohtaa luotetaan rohkeasti isäntien voittoon.

Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi noin kaksi vuotta sitten, mikä tuo taistoon erityistä mielenkiintoa! Tuolloin Minnesota nappasi 1-7 voiton – toki kyseisen ottelun lopputulos ei tässä kohtaa ole millään tapaa vertailukelpoinen. Wildin selkeään voittoon kuitenkin luotetaan, ja vetolapulle laitetaan kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto. Tästä saa kertoimen 2.07, mikä kelpaa loistavasti Tuplaus-kisaan.