Jääkiekko Liiga

Tuplaus tulille single-vedolla Liigasta

Vihje: SaiPa: Alle 1,5 maalia Kerroin: 2.07 7.2. klo 18:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Uusi viikko on käsillä, ja sen mukaisesti starttaillaan tuttuun tyyliin uusi Tuplaus vedonlyönnin saralla. Kotimaisessa Liigassa pelataan tänään kolme matsia, ja sieltä poimitaan lapulle yksi pelivalinta.

KalPa – SaiPa

Vakuuttavin ottein esiintynyt KalPa saa vieraakseen SaiPan kello 18:30. Isäntäjoukkueen harteilla lepää selvä ennakkosuosikin viitta: KalPan voitosta Coolbet tarjoaa kerrointa 1.46, kun taas vieraiden voitosta irtoaa kerroin 6.00.

Kuopiolaisten taistelu pudotuspelipaikasta käy tajuttoman kuumana. Jengi sijoittuu nyt sijalle 11, ja eroa kymmenenteen sijaan on enää viisi pistettä. Tässä kohtaa jokainen piste on siis ratkaiseva. SaiPa puolestaan pyrkii enää kunnialliseen loppukauteen, sen verran kehnoa suorittaminen on ollut. Lappeenrantalaiset saivat vastikään katkaistua kuuden matsin mittaisen tappioputkensa, mutta viime pelissä tuli jälleen tukkaan, kun Kärpät haki siltä 0-5 voiton.

KalPa pyrkinee tänään tasaiseen suorittamiseen ja ennen kaikkea varmaan oman pään peliin. SaiPan suoritukset maalinteon suhteen ovat olleet tällä kaudella arvaamattomia: toisessa matsissa se saattaa nakuttaa taululle viisikin osumaa, ja seuraavassa pelissä se voikin jäädä nollille. Maalikeskiarvo ottelua kohden on kuitenkin vain 2,16, eli kokonaisuutta tarkastellessa SaiPan ruuti on ollut märkää.

Vetolapulle poimitaan hiukan riskisempi kohde: SaiPa alle 1,5 maalia, kertoimella 2.07. Tällä osallistutaan Tuplauksen ensimmäiseen päivään!