Jääkiekko NHL

Tuplausviikko tulille sinkkuvedolla NHL:stä

Vihje: Anaheim Ducks Money Line Kerroin: 2.02 1.2. klo 02:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Viikoittainen Tuplaus isketään jälleen käyntiin. NHL:n puolelta allekirjoittaneen silmään iskee yksi potentiaalinen kohde, joka poimitaan vetolapulle.

Detroit Red Wings – Anaheim Ducks

Anaheim päättää viiden ottelun mittaisen vieraskiertueensa tulevana yönä Detroit Red Wingsin vieraana. Edellisestä neljästä matsista Ducks on poiminut komeat kolme voittoa – ja ainoan tappionsakin se kärsi Toronto Maple Leafsia vastaan, joka vei pidemmän korren rankkareiden jälkeen 4-3 lukemin.

Kertoimien mukaan kotijoukkue Red Wings lähtisi matsiin ennakkosuosikin asemassa. Ducks on kuitenkin läpi kauden esiintynyt vakuuttavammin, ja ennen kaikkea pelillinen taso on ollut selvästi tasaisempaa. Esimerkiksi viimeisen viiden pelin sisällä Detroit on kokenut 4-7 tappion Torontoa vastaan ja 5-8 Chicagoa vastaan.

Isäntäjengillä on vielä teoreettiset mahdollisuudet taistella tiensä pudotuspeleihin, mutta tämä on kuitenkin epätodennäköistä. Ducksin tekemisestä sen sijaan paistaa taistelu jokaisesta pisteestä.

Coolbet tarjoaa vierasjoukkueen suorasta voitosta markkinatoppia (2.60). Vetolapulle haetaan kuitenkin lopullinen voitto money line -vedon muodossa (sisältää jatkoajan ja rankkarit), mistä saadaan kertoimeksi 2.02.